Forumlar, ustalık sınıfları, geziler, ödüller: Birleşik Rusya, bölgelerde Babalar Günü için şenlikli etkinlikler düzenledi

Forumlar, ustalık sınıfları, geziler, ödüller: Birleşik Rusya, bölgelerde Babalar Günü için şenlikli etkinlikler düzenledi.

Forumlar, ustalık sınıfları, geziler, ödüller: Birleşik Rusya, bölgelerde Babalar Günü için şenlikli etkinlikler düzenledi
2024

Parti projelerinin desteğiyle gerçekleşen etkinliklere parti destekçileri ve Genç Muhafızlar katıldı.
Ryazan’da ” Güçlü Aile ” parti projesi kapsamında iki günlük “Ryazan Eyaletinin Babaları” bölgesel forumu düzenlendi . 500’den fazla kişiyi bir araya topladı. Kütüphanede. Gorki mekanları açıldı, ustalık sınıfları, geziler ve psikolojik oyunlar düzenlendi.

İlk güne çocuklu aileler, öğrenciler ve yaratıcı aile grupları katıldı. Ayrı bir “Önemli şeyler hakkında konuşmalar” bloğu düzenledik. Üniversite ve kolej öğrencileriyle açık bir diyalog gerçekleştirerek Anavatan’ı, geleceği ve geleneksel değerleri konuştuk.

Forumun ikinci günü parti projesinin bölge koordinatörü Ryazan Bölgesi Hükümeti Başkan Yardımcısı Natalya Suvorova tarafından açıldı .

“Babalarımız tüm ülkeye cesaretin ve kahramanlığın ne olduğunu gösteriyor. Baba, çocuğun büyüyeceği eğitimin odağını belirleyen bir örnektir” diye konuştu.

Foruma din adamlarının, Babalar Konseyi’nin, özel operasyona katılanların ve kamu kuruluşlarının temsilcileri geldi. Vatanseverlikten, babalık sorumluluğundan, babanın kilit rol oynadığı aile sorunlarından bahsettiler. Bölgeye ve ailelerine yardım ederek öne çıkan erkekler, deneyimlerini ve başarılarını paylaştı. Çocuklarını tek başına, geniş ailelerde yetiştiren babalar ile engelli ve engeli olan çocuklar onurlandırıldı.

Ryazan bölgesinin her yerinden babalara şükran mektupları ve takdir belgeleri verildi.

Partinin Voronej’deki halk destek merkezinde, Birleşik Rusya ve Rusya’nın Babaları, kamuoyunun takdir ettiği “Askerin Babası” madalyalarını takdim etti. Ödüller, SVO katılımcılarının babaları olan 20 bölge sakini tarafından alındı. Bunların arasında oğullarıyla birlikte cephede savaşan aktif askeri personel, savaş gazileri ve askerlere yardım eden gönüllüler de var. “Gerçek erkekleri, Anavatan’ın savunucularını yetiştirdikleri için savaşçılarımızın tüm babalarına ve annelerine teşekkür ederiz. Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi Alexander Solodov , Voronej Bölgesel Duması Birinci Başkan Yardımcısı “Size boyun eğiyorum” dedi .

Tören şenlik konseriyle sona erdi. Şehrin dans ve vokal grupları tarafından yaratıcı performanslar hazırlandı. “Babalar ve Oğullar” turnuvası Kazan’daki Birleşik Rusya halk destek merkezinde gerçekleşti. Konuklar dart oynayabilir, mini satranç oynayabilir, siber turnuvalara ve entelektüel sınavlara katılabilir. Genel merkez başkanı Kamil Sadriev , “Etkinliğimiz, aile kurumunu güçlendirmek ve çocuk yetiştirmede babalığın önemini artırmak için akrabaları bir araya getirmenin bir başka nedenidir” dedi .

Almetyevsk’te parti aktivistleri ve Genç Muhafızlar, yoldan geçen erkeklere kartpostallar sunarak, çocuklarını büyütmede başarılar dilediler. Novosheshminsky bölgesinde “Babam için Çizim” etkinliği düzenlendi – çocuklar kendi elleriyle babalar için el sanatları yaptılar. Moskova’nın Güney Bölgesi’nde ” Çocuk Sporları ” ve ” Za Sambo ” parti projelerinin desteğiyle “Babaların Gururu” sambo üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi. Sambo ve judo eğitmenleri ve spor ustaları Andrei Mayorov ve Mikhail Aldonin çeşitli teknikleri gösterdiler ve spor yapmanın yararları ve dövüş sanatları türleri hakkında konuştular. Birleşik Rusya üyeleri antrenörlere şükranlarını sundu ve partinin ilçe şubesinden hediyeler verdi. Khanty-Mansi Özerk Okrugu’nun Surgut bölgesi Fedorovsky’de çocuklar ve ebeveynleri, Birleşik Rusya’nın bir spor maratonu hazırladığı Zhemchuzhina spor kompleksinde toplandı. Tüm katılımcılara madalya, kupa ve unutulmaz hediyeler verildi. Parti üyesi Vera Noskova , “Bugün farklı yaşlardan insanlar bir araya gelebildi, bu da nesillerin devamlılığını oluşturdu” dedi .

Oktyabrsky bölgesindeki Priobye’de, “Birleşik Rusya”, yerel tarih müzesi temelinde, babaları özel harekât görevleri yürüten Priobye’nin genç sakinleri için keçeden barış güvercinleri yaratma konusunda bir ustalık sınıfı başlattı. Bitmiş ürünler yakında kurdeleye gönderilecek. Halk resepsiyon partisi başkanı Natalia Kochuk , “Kuzey muskalarının savunuculara evde sevildiklerini ve hoş karşılandıklarını hatırlatacağından eminim” dedi .

Kamçatka Bölgesi’nde Birleşik Rusya Kadın Hareketi bir Babalar Günü kutlaması düzenledi, babalar ve çocukları için ustalık dersleri ve bir eğlence programı hazırladı. Tatile katılanlar, siper mumları ve marangozluk yapmayı, makineli tüfek söküp takmayı öğrendi, taktik tıp tekniklerini öğrendi, resimler çizdi, hediyeler yaptı ve Kuzey Askeri Bölge askerlerine mektuplar hazırladı. Sahada herkes bir savaşçı gibi hissedebilir, tam teçhizatını giyebilir ve bir süreliğine standardı geçebilir. Tatilin tüm konuklarına Kamçatka meyvelerinden yapılan turtalar ve aromatik çay ikram edildi. Kuzey Askeri Bölge gazisi Vladimir Berestennikov, “Savaş Kardeşliği” Kamçatka bölge şubesinin yürütme komitesi başkanı, askeri personelin meslekleri nedeniyle çoğu zaman sevdiklerinden ayrılmak zorunda kaldığını, bu nedenle bunun önemli olduğunu belirtti. ailelerle faydalı vakit geçirmek.

“Çocuklarınıza örnek olmak, her zaman arkadaş ve danışman olarak kalmak, onlara Anavatanı sevmeyi ve savunmayı öğretmek – gerçek baba budur. Bugün bir arada olmak ve bir aile tatilini – Babalar Günü’nü kutlamak için değerli ve birleştirici bir fırsattı,” diye vurguladı SVO katılımcısının eşi, Kamçatka Bölgesi’ndeki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” kamu konseyi başkanı, başkan 30973 numaralı askeri birliğin kadın konseyi üyesi Yulia Minaeva .

Hoparlör
Solodov Alexander Mihayloviç
Solodov Alexander Mihayloviç
RPS Başkanlık Divanı üyesi, Voronej Bölgesel Duması’nın ilk başkan yardımcısı, Voronej Bölgesel Duması’ndaki Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi
#Ryazan bölgesi
#bölgeler
#Suvorova
#partiprojeleri
#güçlüaile
#Voronej bölgesi
#kamu destek merkezi
#Solodov
#Tataristan Cumhuriyeti
#çocuk sporları
#zasambo
#Moskova
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Kamçatka bölgesi
#Birleşik Rusya kadın hareketi
#Minaeva
#BabalarGünü
#Tebrikler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/forumy-master-klassy-ekskursii-nagrazhdeniya-edinaya-rossiya-organizovala-prazdnichnye-meropriyatiya-ko-dnyu-otca-v-regionah

Bir yanıt yazın